Vloeronderhoud

Onderhoudsproducten

Ook voor onderhoudsproducten kunt u uiteraard bij van Gorsel Parket terecht. Ons assortiment omvat alle producten voor het onderhoud voor uw vloer. Hierbij moet u denken aan onderhoudsmiddelen voor lak-, was- of olievloer en nog veel meer. Neem contact met ons op, indien u op zoek bent naar onderhoudsproducten voor uw houten vloer.

Parket schuren

Parket schuren is een zeer secuur werk en dat laat u het beste over aan de vakman. Parket is een duurzaam product en gaat jarenlang mee maar uw parketvloer verdient qua onderhoud, zoals elke vloer, natuurlijk de nodige aandacht. Parket schuren is een lastig karwei, het is ook een klus die veel voldoening geeft als u uw oude en doffe parketvloer weer omtovert tot een vloer die niet van een nieuwe parketvloer is te onderscheiden.

Vloerrenovatie

Uw parketvloer kan na verloop van jaren slijtageplekken en/of deukjes en krasjes vertonen. Deze kunt u dan een behandeling geven door deze te laten schuren en opnieuw te lakken of oliƫn zodat u weer een zo goed als nieuwe vloer heeft. Ook kunnen wij voor u een gedeelte parket aanleggen als u bijvoorbeeld een aanbouw heeft geplaatst. Tevens zijn in onze showroom bij alle soorten vloeren onderhoudsmiddelen verkrijgbaar om uw vloer in een perfecte staat te blijven houden. Van Gorsel Parket is de specialist op het gebied van vloerrenovatie. Dankzij onze vakkennis en de nodige apparatuur kunnen wij uw vloer schuren en van een nieuwe afwerkingslaag voorzien. Als u meer wilt weten over vloerrenovatie, neem dan contact met ons op.