Referenties

Karlijn de Graaff

december 2011 | Steenbergen

De laminaatvloer is netjes en stofvrij gelegd en volgens afspraak. ik ben blij dat ik vooraf dit bedrijf heb gevraagd langs te komen om te meten. tijdens dit bezoek kreeg ik goed advies over een inloopmat bij de voordeur en nieuwe plinten.

Willem de Lange

januari 2012 | Roosendaal

Van Gorsel Parket heeft onze eiken vloer geschuurd, geolied en alle plinten vervangen. Resultaat is zeer mooi geworden. Er is niet alleen een prachtige vloer afgeleverd, maar ook veel tips gegeven. Zo hebben zij een mooie oplossing bedacht om mijn bedrading van mijn speakers te verbergen. Het zijn hard werkende professional. Een aanrader!

Referentie Willem de Lange

Jos en Ina

januari 2012 | Bruinisse

De mannen zijn inmiddels twee keer bij ons geweest (twee losse klussen) en ze hebben twee keer prima vakwerk afgeleverd (in totaal 100m2 massief eikenhout gelegd). Er wordt doorgewerkt, de planning wordt gehaald, ze zijn flexibel als er nog even iets tussendoor moet en denken mee in oplossingen. En ze werken netjes/schoon, iets wat tegenwoordig zeker niet meer vanzelfsprekend is.

Fam. Jasperse

September 2011 | Zierikzee

Bedankt voor de vakkundige adviezen en het goede werk bij het plaatsen van de vloer in twee van onze kamers. Het was nogal moeilijk werk (ook onder de inbouwkasten de vloer te laten doorlopen zonder de kasten te moeten uithalen) en toch is het team van van Gorsel Parket erin geslaagd het voortreffelijk te leggen. Een heel vriendelijk team en netjes en schoon gedaan allemaal.