Logo Van Gorsel Parket

Maatwerk

Naast het plaatsen van parket kun je bij ons ook terecht voor maatwerk. Denk hierbij aan plinten, bekleden van uw traptreden of verder dan dat. Vraag naar de mogelijkheden bij van Gorsel Parket.

Afwerking stereigentrap4.pngminiplintjes.pngafwerkingbuis.png

Trappen

Traprenovatie is tegenwoordig een hot item. Van Gorsel parket deed dit trouwens al 15 jaar geleden! Vandaag de dag kan het echter op vele manieren. Allereerst met laminaat, hierin bestaan verschillende manieren en merken. Quick-step bijvoorbeeld heeft hier een heel groot kleuren scala in. Ook hebben wij nog andere merken met een minder groot kleuren aanbod maar weer in een goedkopere prijsklasse. Deze kunnen door ons worden geplaatst, maar ook een doe-het-zelver die bij ons het materiaal koopt krijgt hierbij deskundig advies.

eigentrap2.pngeigentrap4.png

Wat wij als extra aanbieden is dat wij de treden eventueel voorzien van een rubber anti-slip profiel, en dat doen er maar weinig. Verder is het ook mogelijk op de trap met hout te bekleden, treden en stootborden. Maar ook alleen treden, deze worden door ons zelf gemaakt. Het voordeel hiervan is dat je de trap in elke gewenste kleur kan krijgen. Dus als er een vloer in de hal of op de bovenverdieping ligt wordt het een geheel met de trap. Voor een goede prijsopgaaf komen wij eerst vrijblijvend langs, omdat geen trap namelijk hetzelfde is.

Plinten

De inrichting van een huis begint met de wanden en de vloeren, die bepalen voor een groot deel de sfeer. Om een mooie overgang tussen beide te maken, gebruiken we plinten. Plinten maken het geheel compleet en kunnen een ruimte groter of kleiner doen lijken. Bovendien kunt u er snoeren en kabels achter wegwerken. Plinten zijn er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Wilt u een sfeerbepalende plint, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Convectorputroosters

Een convectorputrooster in hetzelfde hout en dezelfde look als uw houten vloer, zorgt ervoor dat een convectorput een geheel wordt met uw woonkamer.

Radiatorombouw

Indien uw vensterbanken en radiatoren niet mooi aansluiten op uw interieur kan van Gorsel Parket voor uw verrassend stijlvolle oplossingen bieden. Gewone standaard radiatoren zijn niet bepaald het mooiste deel van het interieur. Als u ze niet wilt vervangen door fraaie en wat duurdere designmodellen, kunt u ze wegwerken achter een mooie ombouw.